VergaderlocatieAls manager ben ik vaak op zoek geweest naar inspirerende locaties voor een vergadering of strategische sessie. Een fijne sfeervolle locatie maakt dat er meer ruimte komt voor creatieve ideeën en kun je tot nieuwe inzichten komen. Vaak weet je achteraf nog wel te benoemen waar een idee geboren is. ‘Weet je nog, daar en daar, toen hebben we het daar voor het eerst over gehad’. Wat is er mooier om zo’n locatie zelf aan te kunnen bieden in onze eigen woonboerderij waar we sinds mei 2018 wonen. 

De locatie is geschikt voor een groep van maximaal acht personen en beschikt over de meest innovatieve audiovisuele oplossingen waaronder een digitaal presentatiescherm.

 

De locatie bestaat uit twee etages. Op de begane grond bevindt zich de vergaderruimte. Deze is geschikt voor maximaal acht personen. Tijdens de vergadering is er koffie, thee, water en wat lekkers aanwezig. Op de eerste verdieping is een ruimte beschikbaar met een bank en twee loungestoelen. Verder bevindt zich op de eerste etage een pantry met koelkast en toilet.


De ruimte is te huur voor een dagdeel (ochtend of middag) van maandag t/m vrijdag en kan worden aangevuld met een ontbijt of lunch.

 

De vergaderruimte is beschikbaar vanaf 15 augustus 2018.

 

Prijzen:
Huur per dagdeel € 325,00 (huur is inclusief audiovisuele middelen)
Ontbijt per persoon €12,50
Lunch per persoon €17,50

 

Er zijn ook mogelijkheden om een offerte te maat te maken. 

 

Wil je aansluitend een groepsactiviteit doen of ergens lekker eten? Er zijn diverse mogelijkheden in de buurt en voorzien je graag van een goede tips.